William Hermanussen, Keurslager

De geschiedenis van de Keurslagerij in Overasselt gaat al even terug in de tijd. In het jaar 1953 opende Hennie en Trees van Lin een Keurslagerij op de Hoogstraat in Overasselt, welke in 1985 werd overgenomen door zoon Hennie van Lin jr. 

William Hermanussen

William Hermanussen werkte al enige tijd als slagerij bij Hennie van Lin jr. Door zijn kwaliteit voor het vakmanschap, werd hij vanaf 2001 mede-eigenaar in de Keurslagerij. 

Mede door deze samenwerking is het bedrijf zich meer gaan gerichten op de catering. Feesten van klein tot groot kunnen inmiddels verzorgd worden doordat diverse investeringen hebben plaatsgevonden en de keuken grondig verbouwd is.

Sinds 2006 verzorgt William Hermanussen met de medewerkers van Keurslagerij Hermanussen de bedrijfsvoering aangezien William het bedrijf heeft overgenomen van Hennie van Lin jr.

Tevens heeft hij in maart 2006 een splinternieuw Keurslagersfiliaal geopend in de winkelpassage in Cuijk om zo ook de klanten van Cuijk te voorzien van het lekkerste vlees van een slager, maar ook diverse vers bereide maaltijden van het Meat & Meals concept. 

In 2010 is de winkel in Overasselt volledig verbouwd. De klanten zijn gedurende een verbouwing van 4 weken geholpen vanuit een marktkraam. Na 4 weken verbouwing was het resultaat zoals gehoopt.

Na tien jaar goede kwaliteit te leveren in beide slagerijen en de catering, wilde William graag verder.

Zo werd in 2016 een nieuwe slagerij geopend op het Mauritsplein in Beuningen. 

Waarom vlees van Keurslagerij Hermanussen

Uiteraard blijft kwaliteit, service en vakmanschap heel hoog in het vaandel staan.Dit blijkt wel uit het feit dat hij in elk jaar diverse malen het predikaat 'Goud' behaalde bij de keuringen met de volgende producten: ongerookte metworst, filet american, rookworst, BBQ-worstjes en leverworst.

In 2009 zijn de 'soepen' van Keurslagerij William Hermanussen beoordeeld tot Nederlands Kampioen in de categorie 'Soepen' bij de Slagerswedstrijden in Utrecht.

In 2009 is Keurslagerij William Hermanussen ook doorgedrongen tot de beste 20 slagerijen bij de wedstrijd: 'Keurslagerij van het Jaar'. De Keurslagers-keten ansich is als winnaar van de publieksprijs 2009, beste winkelketen geselecteerd.

In 2013 dingt de winkel in Cuijk mee aan wedstrijd om een 'Ster' te verdienen.  

En in 2014 kwam de klapper op alle prijzen. William Hermanussen won met zijn team de Sparerib Throphy. Deze staan nu eeuwig bekend als de lekkerste spareribs van Nederland (2014) en is daarom ook een zeer goed lopend product in alle winkels. 

William Hermanussen, Keurslager

Maasburg 1
5431BR Cuijk
0485317138

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 20:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten

William Hermanussen, Keurslager

Maasburg 1
5431BR Cuijk
0485317138

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 20:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten